Team Rynkeby & QXL samarbejder netop nu om at samle penge ind til kræftramte børn og deres familier. Cykelholdet styrer mod Paris, mens QXL skaber rammerne for en velgørende auktion. Auktionerne løber til på søndag.


Det danske velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby nærmer sig hastigt Paris. Som i årets Tour de France trædes der hårdt i pedalerne for at nå målet. Men hvor Contador, brødrene Schleck og Evans har et skarpt fokus på podiepladserne, sigter Statsministeren, Amin Jensen og alle de andre motionscykelister på Team Rynkeby efter noget ganske andet. For holdet i de velkendte, gule juicetrøjer knokler samtidig for velgørenhed. I den uge der køres, indsamler Team Rynkeby penge til fordel for Børnecancerfonden. Udover at træne hårdt yder hver af de 584 Team Rynkeby-deltagere en stor indsats i ugerne op til selve cykelturen. Der indsamles fx spændende effekter, som kan sælges på auktion. Og det er her, QXL kommer ind i billedet.

Vi takkede glædeligt ja, da idéen om en velgørende auktion for Børnecancerfoden blev fremlagt. Udover et ønske om at støtte op om den gode sag, er QXL.dk oplagt til formålet. Tilmelding og handel er nem, sikkerheden er i top og opbakningen fra vores mange medlemmer er (som så ofte før) helt ekseptionel.

Blandt auktioner der nu kan bydes på, kan nævnes cykeltrøje med original Contador underskrift, Fritz Hansen Sofabord, Martin Jørgensens spilledragt fra VM 1998, Sommerhus på Djursland og Årsabonnement på Anders And. Der er noget, for en hver smag.

Team Rynkeby auktionerne slutter nu på søndag. Så vær selv med i slutspurten, gør en god handel og bak op om projektet. Vi håber og tror på, at vi alle kan strække armene i vejret, når målstregen passeres på søndag.

Se alle auktionerne her.

Reklamer